Чому варто обрати лазерне гравіювання для клавіатури вашого ноутбука?
25 авг 2024 12:30 86
Чому варто обрати лазерне гравіювання для клавіатури вашого ноутбука?

Чому варто обрати лазерне гравіювання для клавіатури вашого ноутбука?

Придбання комп'ютера за кордоном є буденною справою. Це не тільки економія. На іноземному ринку значно раніше з'являються нові сучасні моделі.

Але є недолік подібного шопінгу 一 відсутність української раскладки. Звичайно, можна адаптуватися та набирати текст всліпу. Рано чи пізно це починає набридати. Адже хочеться не шукати потрібну літеру, а спокійно писати текст, не турбуючись про те, де той самий символ.

Лазерне гравіювання клавіатури в сервісному центрі 2Mac 一 надійний спосіб отримання необхідного алфавіту на клавішах, особливо порівняно з використанням наклейок. Ця процедура не шкодить вашому пристрою і має багато переваг. Про це і поговоримо.

Устаткування для гравіювання надає можливість наносити символи на ноутбуки, телефони, ПК та інші пристрої. Лазерний промінь висікає на поверхні кнопки клавіатури нову літеру, при цьому не нагріваючи крихкий матеріал клавіші та не руйнуючи його.

Але деякі користувачі не поспішають одразу нести свій макбук в сервіс, а вирішують просто придбати силіконову накладку або спеціальні наклейки з готовим алфавітом. Ці аксесуари не зовсім надійні з кількох причин:

  • Недовговічність. Накладки швидко стираються, бліднуть, відпадають;
  • Для того щоб правильно встановити стікерпак, потрібне спеціально обладнане робоче приміщення з хорошим освітленням. Адже готовий символ не повинен закривати заводський. Якщо все зробити неправильно, потім знову доведеться все перероблювати, починаючи все спочатку. Знімати брак, дезінфікувати поверхню пластику;
  • Часто набір наклейок не збігається з параметрами розкладки;

Необхідність гравіювання виникає не тільки для електронних гаджетів, придбаних за кордоном. Через кілька років активної експлуатації написи на клавішах можуть стертися. Їх повноцінна заміна може обійтися в кругленьку суму. Та й не завжди вдається знайти донорський ПК, де можливо сепарувати потрібну деталь. Саме тому, лазер в цьому випадку 一 порятунок. 

Процедура є якісним і довговічним способом нанесення. Нові літери яскраві, контрастні, довговічні.

Алгоритм процедури гравіювання виглядає наступним чином. Девайс не розбирають, а повністю поміщають в гравірувальний апарат. Потім майстер сервісу підбирає необхідний макет із відповідною розкладкою, визначає розмір символів. Саме тому перед прийняттям на обслуговування менеджер СЦ обов'язково спитає модель вашого комп'ютеру, рік випуску та тип клавіатури: qwerty чи azerty.

Процедура доволі швидка та триватиме декілька хвилин. Після її закінчення, клавіатура виглядатиме акуратною і презентабельною. Завдяки точності устаткування знижується ризик його неправильного використання. Лазер не нанесе шкоди гаджету. Весь процес є безпечним та підходить навіть для дорогої техніки.